موضوع :
آموزشگاه اسکینک ,
آموزش سئو ,
زمان: 1396/04/16
8 قدم تا ارتقا دومین اتوریتی Domain Authority

دومین اتوریتی Domain Authority چیست؟
دومین اتوریتی به معنای اعتبار دامنه است که در رتبه بندی های موتورهای جستجو به آن توجه میشود. دومین اتوریتی یک معیار است که بعد از منقضی شدن پیج رنک اهمیت پیدا کرد چون معیار های بیشتری برای رتبه بندی دارد.
این ابزار توسط سایت moz.com ارائه شده و برای چک کردن دومین اتوریتی میتوانید از همین سایت استفاده کنید.
در این مطلب 8 راه برای افزایش دومین اتوریتی ارائه کرده ایم.
1- نام دامنه مناسب انتخاب کنید
اگر میخواهید از الان یک وبسایت جدید راه اندازی کنید بهتر است نام دامنه ای را انتخاب کنید که مربوط به وب سایت شما است. به عنوان مثال اگر دقت کنید بیشتر سایت های سئو از کمه SEO استفاده میکنند.
بهتر است که با نام دامنه ای که مربوط به کسب و کار شماست را انتخاب کنید که هم از نظر سئو و هم از نظر کاربران خیلی بهتر جلوه میکند. و همچنین بهتر در ذهن بازدید کننده ماندگار میشود.
2- بهینه سازی محتوای داخل یا On-Page Content
SEO امروزه یک مسئله خیلی مهم شده و همه به ان توجه دارند از جمله مواردی که گوگل به انها اهدیت میدهد:تگ عنوان (Title Tags) , تگ توضیحات متا (Meta Description) , تگ Alt تصاویر , لینک های داخلی (Internal Linking) , رسپانسیو بودن (Responsivity) , بهینه سازی محتوا (Content Optimization) , تگ هدینگ (Header tags) و آدرس لینک ها (SEO-Friendly URL)
یک مطلب کامل باید شامل تمامی این موارد باشد.
3-لینک سازی مفید Create Linkable Content
اگر مطالب با کیفیت منتشر کنید بازدید کنندگان شما مطالب شما را اشتراک گذاری میکنند و همین امر باعث میشود از سایت های متعدد لینک ورودی دریافت کنید که این مورد هم یکی از دلائل مهم در سئو محسوب میشود.
4- ) ساختار پیوند داخلی خود را بهبود بخشید Improve Your Internal Linking Structure
بسیاری از وبسایتها آنقدر نگران کسب پیوندهای خارجی هستند که اهمیت پیوندهای داخلی را نادیده میگیرند. لینک های داخلی کمک می کنند تا بازدیدکنندگان را به آنچه که در حال تلاش برای یافتن هستند هدایت کنند، در نتیجه کاربر بیشتر در سایت شما میماند.
علاوه بر بازدید کننده لینک های داخلی باعث میشود موتور های جستجو هم از صفحات قدیمی شما دیدن کنند و باعث بهبود آن صفحات شود.
5-لینک های شکسته را حذف کنیدRemove Bad And Toxic Links
وقتی بازدید کننده روی لینک هایی که کار نمیکند کلیک کند کم کم باعث زده شدن از سایت شما میشود و به سایت شما اطمینان نمیکند. علاوه بر لینک های شکست لینک هایی هم که به سایت های مخرب منتقل میشود باعث کاربر گریزی میشود. اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده میکنید افزونه Link Manager میتواند کمک خوبی برای شما باشد.
6- اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما جهت نمایش در موبایل و تبلت ریسپانسیو است. Make Sure That Your Website Is Mobile-Friendly
تعداد زیادی از کاربران از طریق دستگاه های تلفن همراه به دنیای نت وارد میشوند. اگر وب سایت شما هنوز برای استفاده از تلفن همراه بهینه نشده است، پس حدود 40 درصد از کاربران را از دست داده اید. طبق آخرین آمار ها 40 درصد از کاربران با موبایل به دنیای وب قدم میگذارند.
علاوه بر اینها به رتبه خود در رتبه بندی موتور های جستجو هم آسیب میرسانید.
آنقدر ریسپانسیو بودن مهم هست که گوگل یک ابزار جهت کمک به شما تهیه کرده که میتوانید از آن استفاده کنید برای ورود به ابزار به لینک زیر بروید.
https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly
7) داشتن فعالیت زیاد در شبکه ای اجتماعی Become An Authority Within Your Niche
حتما در کنار سایت خود در شبکه های اجتماعی صفحه ایجاد کنید و فعالیت کنید و مطالب را به کاربران دیگر به اشتراک بگذارید. این کار هم لینک سازی برای شما خواهد کرد و هم ورودی سایت شما را افزایش میدهد.
8- سرعت بارگزاری سایت Increase The Loading Speed Of Your Webpages
اصلا شاید نیاز نباشه که به این مورد اشاره کنیم که سرعت سایت خیلی مهم هست این مورد رو هر وبمستری میدونه که چقدر سرعت بارگزاری برای کاربران مهم است. اما در این بخش یک ابزار معرفی میکنیم که با آن میتوانید سرعت سایت خود را انالیز کرده و به بهینه سازی سایت بپردازید. البته این ابزار ایران رو تحریم کرده و برای دامنه ای IR و ای پی ایران قابل استفاده نیست.
برای ورود به ابزار لینک زیر را باز کنید
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/
همچنین ابزار زیر هم خیلی خوب است:
http://gtmetrix.com
اگر سایت شما وردپرسی باشد یک افرونه هم در همین زمینه قبلا منتشر کرده ایم:

1035
نظرات : 0 تا
بازدید : بار