چرخ گوشت از عمده دستگاه هایی است که به عنوان ضروری ترین و شاید بتوان گفت مهم ترین دستگاه در مصارفی خانگی و صنعتی تلقی می شود که روزانه نیاز اساسی و مبرم به این دستگاه احساس خواهد شد. از وظیفه ی اصلی این محصولات، چرخ کردن گوشت است.
حال فرض کنیم که کار چرخ کردن گوشت به درستی صورت نپذیرد و گوشت در هنگام چرخ شدن له شود که خروجی ناموفقی از کار را برای شما دربرخواهد داشت. در واقع در این مقاله ( دلایل له شدن گوشت در چرخ گوشت چیست؟ ) در نظر داریم تا به بررسی این موضوع و رفع آن بپردازیم.
چرخ گوشت ها در انواع و شکل های مختلف موجودند که بسته به نیاز و شرایط کاری خود باید مناسب ترین دستگاه را انتخاب نماییم. این محصولات در مدل خانگی و صنعتی هستند، که بحث اصلی ما در وب سایت charkhegosht.com بر نوع صنعتی آن متمرکز می شود. در بررسی برای چرخگوشت های صنعتی ابتدا به مدل خانگی، تسمه ای و گیربکسی آن ها اشاره می شود که این محصولات در سایز های 12، 22، 32، 42 و در سایز خیلی بزرگ 52 موجودند.
چرخ گوشت های تسمه ای و گیربکسی انواع رومیزی و ایستاده دارند که در سایز های گفته برآورده کننده نیاز مصرف کننده برای مشاغلی مانند: قصابی ها، مراکز تهیه غذا، کبابی ها و … می باشند. مدل تسمه ای دستگاهی است که می توان همزمان مواد آبدار را نیز همراه گوشت چرخ کند درصورتیکه این کار با استفاده از دستگاه گیربکسی امکان پذیر نخواهد بود.

عمده دلایل له شدن گوشت در چرخ گوشت چیست
همانطور که در بالا نیز به این موضوع اشاره کردیم، وظیفه ی اصلی این دستگاه، چرخ کردن گوشت است ولی اگر نتواند این کار را خوب انجام دهد، بستگی به یکسری ایرادات و مشکلات دارد که قابل حل خواهد بود. بسیاری از افراد در مواجه شدن با این مشکل فکر می کنند دستگاه دچار مشکل جدی شده و قابل حل نیست. این فکر کاملاً اشتباه است. در ادامه شما را با راه حل های اساسی این موضوع آشنا خواهیم کرد.
از عمده دلایل خوب چرخ نگرفتن گوشت به:
[*]نصب و مونتاژ اشتباه [*]کند بودن تیغه یا از کار افتادگی قطعات[*]مسدود بودن لوله چرخ گوشت[*]وجود موادی با خاصیت کشسانی بالا[*]چربی زیاد یا نرم بودن گوشت[*]خرابی واشر ها[*]وارد کردن فشار بیش از حد به دستگاه، مربوط است.