شینگن
زمان جاری : جمعه 26 مرداد 1397 - 11:40 قبل از ظهر
نام کاربری :
پسورد :

آخرین اخبار و اطلاعیه ها

کاربر گرامی:اگر تازه ثبت نام کرده اید لطفا قوانین انجمن را بخوانید،تا با مشکلی روبه رو نشوید.


تاپیک سایت های مفید و کاربردی
•´¯`•.چت روم تالار گفتمان اسکینک دات آی آر .•´¯`•
تاپیک جامع تغییر نام کاربری اعضای اسکینک

پاسخ جدید
تعداد بازدید 21
نویسنده پیام
abines
آنلاین

ارسال‌ها : 17
عضویت: 21 /3 /1396
محل زندگی: tehran
شینگن
ویزای شینگن یا ویزای شنگن قراردادی است که بین 26 کشور بسته شده است که 22 کشور آن جز اتحادیه اروپا (EU) و 4 تای آن جز اتحادیه تجارت اروپا (EFTA) است.

ویزای شینگن یا ویزای شنگن
منطقه ی شینگن
منطقه ی شینگن کشورهای اروپایی را در بر میگیرد به جز اتحادیه ی انگلیس و کشورهای رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند که به زودی این کشورها قرار است عضو شنگن شوند و چند کشور است که جز اتحادیه ی اروپا نیستمد از جمله نروژ، ایرلند، سوئیس و لیختن اشتاین اما عضو شینگن هستند.

ویزای شینگن
کشورهای عضو شینگن
1. اتریش

2. بلژیک

3. جمهوری چک

4. دانمارک

5. استونی

6. فنلاند

7. فرانسه

8. آلمان

9. یونان

10. مجارستان

11. ایسلند

12. ایتالیا

13. حمهوری لتونی

14. لیتوانی

15. لوکزامبورگ

16. جزیره مالت

17. هلند

18. نروژ

19. لهستان

20. پرتغال

21. اسلواکی

22. اسلوونی

23. اسپانیا

24. سوئد

25. سوئیس

26. لیختن اشتاین

چه کسانی نیاز به گرفتن ویزای شینگن دارند؟
کسانی که قصد رفتن به کشورهای عضو شینگن هستند باید برای گرفتن ویزای شینگن اقدام کنند که گرفتن این ویزا قوانین خاصی دارد.

ویزای شنگن
انواع ویزای شینگن
1. ویزای ملی:

ویزای نوع D زیر مجموعه این نوع از ویزا است که برای کسانی که قصد تحصیل و یا معالجه بیماری دارند می باشد. مدت زمان و هدف این ویزا مشخص است و کسانی که برای به اشتراک گذاشتن مهارت خود هستند مانند هنرمندان، ورزشکاران و ... باید این نوع ویزا را بگیرند.

2. ویزای اتحادیه ی شینگن:

این ویزا همان ویزای گردشگری است که مدت آن 90 روز در هر 6 ماه سال است. ویزا های نوع A، B و C زیر مجموعه این نوع ویزا است.

- ویزای A: ویزای ترانزیت است که مسافر فقط حق دارد در فرودگاه کشورهای شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشورهایی که عضو شینگن نیستند سفر کند.

- ویزای B: این ویزا، ویزای عبور و ترانزیت است که مسافر در حداکثر مدت زمانی 5 روز میتواند به کشورهای عضو شینگن سفر کرده و تغییر مسیر دهد.

- ویزای C: مسافرانی که قصد سفر به حوزه ی شینگن دارند این ویزا را میگیرند که یکبار ورود، دوبار ورود و چندبار ورود می باشد.

- ویزای اعتباری منطقه ی محدود: این ویزا در شرایط خاص و برای مناطق مشخصی صادر میشود و مسافرین با داشتن این ویزا حق سفر به کشورهای دیگر را ندارند.
ویزای انگلیس جدای از ویزای شینگن است و کاملا متفاوت می باشد.
دوشنبه 15 مرداد 1397 - 12:06
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


X بستن تبلیغات
نمایندگی هاست خرید هاست
گروه تلگرام سایت

تعداد اعضا : 400 نفر